Pectina este un stabilizator multifuncțional, obținut din coaja citricelor.
Pectina are funcție de gelifiere la producerea umpluturilor din fructe și a produselor de patiserie cu zahăr. Aceasta stabilizează proteinele în băuturile cu un pH scăzut și îmbunătățește structura iaurturilor.
Noi oferim pectine DuPont™ Danisco®, pentru o gamă largă de produse. Acestea sunt pectine cu grad înalt sau scăzut de esterificare, cu următoarele proprietăți:
- grad înalt de puritate
- pudră de culoare deschisă, care formează soluții transparente;
- gel omogen cu grad înalt de elasticitate;
- bună stabilizare a proteinelor.
Contactați-ne pentru informații suplimentare.
Produs |
Avantajele folosirii |
Domeniul de aplicare |
GRINDSTED PECTIN SS |
|
Gemuri, jeleuri, bezele, bomboane cu pectine cu 60% substanță uscată.
|
GRINDSTED PECTIN CF 130 |
|
Bomboane de mestecat, jeleuri cu pectine, produse de patiserie cu 72% de substanță uscată. |
GRINDSTED PECTIN SF 377 |
ușor aplicabil, structură moale
|
Gemuri, spread-uri din fructe cu 45-60% substanță uscată. |
GRINDSTED PECTINSF 580 |
|
Piureuri din fructe pentru copii (<20-22% substanță uscată), glazură din fructe. |
GRINDSTED® PECTIN WAVE |
|
Băuturi, nectaruri, sucuri. |