Compania FUJI OIL Europe este lider în crearea și producerea uleiurilor și grăsimilor specializate.
FUJI OIL Europe propune echivalenți și substituenți ai untului de cacao, grăsimi pentru umpluturi și cremă pentru vafe, grăsimi pentru producerea înghețatei, grăsimi funcționale pentru aluat, substituenți ai grăsimilor din lapte, diferite grăsimi funcționale.
Substituenții grăsimilor din lapte FUJI OIL sunt produse sănătoase, care garantează:
- Un conținut redus sau chiar lipsa izomerilor trans ai acizilor grași;
- Compoziție echilibrată de acizi grași;
- Temperatură optimă de topire;
- Rezistență înaltă la oxidare;
- Reducerea costului produselor;
- Creșterea cantității de produse finite;
- Materie primă europeană de înaltă calitate;
- Tehnologii de producere de ultimă generație;
Compania CEDRUS COM propune substituenți de înaltă calitate ai grăsimilor din lapte FUJI OIL, pentru producerea spread-urilor, produselor acidolactice, cașcavalurilor, brânzeturilor:
Denumire |
Proprietăți |
Domeniu de aplicare |
ERTIMIX BS 644 |
|
Special recomandat pentru înlocuirea grăsimilor din lapte în spread-uri |
ERTILAC CR 340 |
|
Recomandat pentru înlocuirea grăsimilor din lapte la producerea tuturor tipurilor de produse lactate, precum smântâna, iaurtul, brânza, spread-ul, înghețata etc. |
ERTIPAL P 33 |
|
Recomandat pentru înlocuirea grăsimilor din lapte la producerea tuturor tipurilor de cașcaval |
PALMY 50 G |
|
Se recomandă pentru producerea de glazură de ciocolată pentru produsele de patiserie |
ERTIFIL Max 580 |
|
Pentru umpluturi de patiserie |
ERTILOR L 850 |
|
Se recomandă pentru producerea de glazură de ciocolată pentru înghețată, asigură cristalizarea rapidă |
Contactați-ne pentru mai multe detalii