Istoria dezvoltării

De-a lungul anilor compania CEDRUS COM a parcurs calea de la organizator și furnizor de materie primă și ingrediente pentru întreprinderile din industria alimentară până la producător de ingrediente alimentare multifuncționale.
Astăzi dispunem de o sursă puternică de materie primă de la cei mai mai renumiți producători de nivel internațional și oferim ingrediente de calitate superioară, cît producția de fabricație proprie atît și importată.

 • 2002

  Compania CEDRUS COM este o societate privată, fondată în anul 2002. Aceasta furnizează ingrediente alimentare de calitate înaltă de la producătorii de talie mondială. Secretul succesului nostru sunt unitățile specializate, asortimentul larg de produse, colaborarea strânsă cu clienții și furnizorii, dar și abordarea logistică modernă.

 • 2014

  În anul 2014 compania CEDRUS COM a început propria producere de ingrediente funcționale și semifabricate alimentare, pentru a fi la nivelul cerințelor tot mai înalte ale clienților. Produsele noastre sunt orientate spre solicitările și cerințele exigente atât ale marilor producători, cât și ale secțiilor mici, brutăriilor și cofetăriilor.

 • 2015

  În anul 2015 compania CEDRUS COM a început să producă delicii pentru animalele de companie. Eram inspirați de ideea creării unor produse gustoase, sănătoase și, cel mai important naturale, pentru patrupezii noștri iubiți. Astăzi problema alimentației sănătoase este foarte actuală dacă este să vorbim despre animalele de companie. Noi creăm produsele noastre cu multă grijă și dragoste și tindem să corespundem cerințelor acelor consumatori, care își tratează cu multă atenție animăluțele și au grijă ca acestea să se hrănească sănătos.

  Prin urmare, am dezvoltat „OS” – marca comercială „Original & Simple”, un brand care ar putea exprima și împărtăși cu alții aspirațiile și valorile noastre în cel mai bun mod posibil.

   

   

  Vizitati-ne pe site-ul nostru
  www.ostreats.com