Cine suntem

Compania CEDRUS COM este furnizor și producător de ingrediente pentru întreprinderile din industria alimentară din Moldova.

Aceasta a fost creată în anul 2002, iar de-a lungul anilor a parcurs calea de la organizator și furnizor de materie primă și ingrediente pentru întreprinderile din industria alimentară până la producător de ingrediente alimentare multifuncționale.

Astăzi, compania CEDRUS COM are propria bază de producere, relații de parteneriat de durată cu producători de talie mondială, un sistem de logistică bine pus la punct, o echipă de tehnologi și personal înalt calificat.

Căutarea permanentă a noilor direcții de dezvoltare, îmbunătățirea metodelor de colaborare reciproc avantajoasă și optimizarea asortimentului de materie primă furnizată ne permit să extindem cu fiecare an cercul de clienți, să ne consolidăm imaginea în relațiile cu partenerii-furnizori și să stabilim relații cu noi companii din străinătate.

Asortimentul larg de materie primă de la cei mai renumiți producători de nivel internațional, ingredientele produse chiar de noi, deservirea de calitate, suportul informativ-tehnologic, profesionalismul angajaților, abordarea individuală și bunăvoința față de fiecare client – toți acești factori au devenit decisivi pentru clienții noștri atunci când au ales compania noastră drept partener de afaceri.